Paté de aguacate con espárragos, chorizo y jamón

Paté de aguacate con espárragos, chorizo y jamón

Hey everyone, hope you are having an incredible day today. Today, we're going to make a special dish, Paté de aguacate con espárragos, chorizo y jamón. It is one of my favorites. This time, I'm gonna make it a little bit tasty. This is gonna smell and look delicious.

Paté de aguacate con espárragos, chorizo y jamón is one of the most well liked of current trending meals on earth. It is enjoyed by millions every day. It's easy, it is quick, it tastes yummy. They are nice and they look wonderful. Paté de aguacate con espárragos, chorizo y jamón is something that I've loved my whole life.

Many things affect the quality of taste from Paté de aguacate con espárragos, chorizo y jamón, starting from the type of ingredients, then the selection of fresh ingredients, the ability to cut dishes to how to make and serve them. Don't worry if you want to prepare Paté de aguacate con espárragos, chorizo y jamón delicious at home, because if you already know the trick then this dish can be used as an extraordinary special treat.

As for the number of servings that can be served to make Paté de aguacate con espárragos, chorizo y jamón is 2 raciones. So make sure this portion is enough to serve for yourself and your beloved family.

Just in addition, the time it takes to cook Paté de aguacate con espárragos, chorizo y jamón estimated approx 20 minutos.

To begin with this particular recipe, we must first prepare a few components. You can have Paté de aguacate con espárragos, chorizo y jamón using 17 ingredients and 12 steps. Here is how you can achieve that.

En esta ocasión he optado por fusionar dos recetas que me han parecido interesantes en “Cookpad” las cuales me han han parecido muy interesantes, aportándoles mi toke personal de chorizo y jamón.
Se trata de las recetas que nos presentan “Cocinar con Jorgette” y la receta de “Fini Bautista Angulo”.

De Jorgette utilizamos su Rebanada de pan rústico con paté de aguacate y pistachos:

http://cookpad.com/es/recetas/4746198-rebana-de-pan-rustico-con-pate-de-aguacate-y-pistachos

De Fini, probaremos sus Espárragos a la vinagreta con arándanos y pistachos:

http://cookpad.com/es/recetas/4746198-rebana-de-pan-rustico-con-pate-de-aguacate-y-pistachos

#platounico

Ingredients and spices that need to be Take to make Paté de aguacate con espárragos, chorizo y jamón:

  1. Ingredientes para las rebanadas:
  2. 4 rebanadas pan de payés
  3. 4 lonchas jamón salado
  4. 12 rodajas finas de chorizo
  5. 1 aguacate maduro
  6. 100 g queso de untar
  7. 1/2 limón (su zumo)
  8. 2 cucharadas aceite de oliva
  9. 10 pistachos
  10. Sal
  11. Ingredientes para los espárragos:
  12. 6 espárragos de lata gordos
  13. 12 pistachos
  14. 50 cl aceite de oliva
  15. Vinagre
  16. Perejil fresco
  17. Sal

Instructions to make to make Paté de aguacate con espárragos, chorizo y jamón

  1. Comenzamos preparando el aderezo de los espárragos para que se mezclen los sabores de la salsa.
  2. Colocamos el aceite, el vinagre, el perejil y la sal en el vaso de la batidora, trituramos, probamos y rectificamos el punto de sal, aceite y vinagre.
  3. Pelamos y troceamos los pistachos con el cuchillo y los añadimos a nuestra salsa de aceite verde.
  4. A continuación preparamos el paté de aguacate (nos sobrara para otro día, pero se conserva bien tapadito en el frigorífico y el limón evitara que el aguacate se nos ponga negro).
  5. Desechamos la piel y la semilla del aguacate, troceamos este, colocándolo en un bol, añadimos el queso y aplastamos ambos ingredientes hasta formar un puré.
  6. Añadimos el limón, el aceite y la sal, mezclamos bien con la ayuda del tenedor.
  7. Partimos por la mitad las cuatro rebanadas de pan y untamos una de sus caras con el paté de aguacate.
  8. Pelamos y troceamos los pistachos con un cuchillo y los espolvoreamos sobre las rebanadas de pan.
  9. Repartimos el jamón y el chorizo entre todas las rebanadas de pan.
  10. Colocamos 2 rebanadas de chorizo y dos de jamón en cada plato.
  11. Colocamos tres espárragos troceados en el centro de cada plato y rociamos con nuestro aceite verde con pistachos.
  12. Servir y comer.

As your experience and confidence grows, you will certainly find that you have extra all-natural control over your diet and adapt your diet regimen to your personal preferences over time. Whether you want to serve a dish that utilizes fewer or even more ingredients or is a little essentially spicy, you can make basic adjustments to achieve this objective. Simply put, start making your recipes in a timely manner. When it comes to standard food preparation abilities for novices you don't need to discover them however just if you master some easy cooking techniques.

This isn't a full overview to quick as well as very easy lunch recipes yet its excellent something to chew on. Hopefully this will obtain your imaginative juices moving so you can prepare delicious dishes for your household without doing a lot of heavy meals on your trip.

So that is going to wrap it up with this special food How to Make Speedy Paté de aguacate con espárragos, chorizo y jamón. Thanks so much for reading. I am sure that you will make this at home. There's gonna be more interesting food in home recipes coming up. Don't forget to bookmark this page on your browser, and share it to your loved ones, colleague and friends. Thank you for reading. Go on get cooking!

Comments

Popular posts from this blog

Arepa con aguacate, salchichas y trocitos de plátano maduro!!!

Chocolate Caliente Navideño Express

Pollo al curry con vegetales y batatas fritas