PALTA (AGUACATE) RELLENA

PALTA (AGUACATE) RELLENA

Hello everybody, it is Louise, welcome to our recipe site. Today, we're going to make a distinctive dish, PALTA (AGUACATE) RELLENA. It is one of my favorites. For mine, I am going to make it a bit unique. This is gonna smell and look delicious.

PALTA (AGUACATE) RELLENA is one of the most favored of recent trending meals in the world. It's easy, it is fast, it tastes delicious. It is appreciated by millions every day. They are fine and they look wonderful. PALTA (AGUACATE) RELLENA is something that I've loved my whole life.

Many things affect the quality of taste from PALTA (AGUACATE) RELLENA, starting from the type of ingredients, then the selection of fresh ingredients, the ability to cut dishes to how to make and serve them. Don't worry if you want to prepare PALTA (AGUACATE) RELLENA delicious at home, because if you already know the trick then this dish can be used as an extraordinary special treat.

As for the number of servings that can be served to make PALTA (AGUACATE) RELLENA is 6 raciones. So make sure this portion is enough to serve for yourself and your beloved family.

To get started with this particular recipe, we have to first prepare a few ingredients. You can cook PALTA (AGUACATE) RELLENA using 11 ingredients and 5 steps. Here is how you can achieve that.

Palta rellena, como muchos de los platillos que mi memoria retrotrae este pertenece a mis primeros años, recuerdo haberla probado en casa de una tía y luego en un viaje a Lima haberla degustado en un restaurante, para entonces el uso de la mayonesa se restringía a su formulación casera, no existía la forma comercial y tan común hoy en día, que la conseguimos en cualquier supermercado, esto tal vez hacia un poco menos frecuente comerla en casa y se restringía más al ámbito de los restaurantes. Para los que les gusta la palta (aguacate, avocado, abacate) y hasta ahora solo han probado las versiones cremosas como la de un guacamole o en una ensalada, esta opción seguro les va a encantar.Según nos cuenta la historia la palta, que en esa región se conoce como aguacate, es originaria de Centro América o Mesoamérica para ser más exactos, habiéndose encontrado vestigios de hasta 8000 A.C., sin embargo en Perú, se le conoce con el nombre de palta posiblemente porque el Inca Túpac Yupanqui luego de conquistar a la tribu palta en el sur del Ecuador llevo este fruto y le llamaron palta sin embargo algo curioso es que en Caral la ciudadela más antigua de América que tiene una data de 5000 A.C. ubicada a 180 km al norte de Lima hay restos de presencia de palta que datan de 3000 A.C. lo que da vestigio de su consumo en el Perú desde esos tiempos, por tanto el origen de la palta es compartido y así mismo les comparto esta receta hoy #delantaldorado

Ingredients and spices that need to be Prepare to make PALTA (AGUACATE) RELLENA:

  1. 3 paltas medianas maduras
  2. 1/2 pechuga de pollo sin piel
  3. 1 zanahorias medianas
  4. 1 betarraga (remolacha) mediana
  5. 1 taza alverjas (guisantes)
  6. 3 cucharadas jugo de limón
  7. 4 cucharadas mayonesa
  8. al gusto Sal y Pimienta
  9. Para decorar:
  10. 1 huevo
  11. 6 aceitunas negras sin semilla

Instructions to make to make PALTA (AGUACATE) RELLENA

  1. En una olla cocina el pollo con un poquito de sal, cuando esté listo escurre bien el agua y deshiláchalo en un tazón.
  2. En otra olla, cuece las zanahoria, betarragas (remolacha), alverjas (guisantes) y el huevo entero (con cáscara). Retira las verduras conforme se vayan cocinando. Pica cada una en cubitos pequeños y añádelos al tazón del pollo.
  3. Una vez listo todo, añade al tazón el jugo de limón y la mayonesa, mezclar bien y sazona con sal y pimienta al gusto.
  4. Ahora, corta las paltas a la mitad, retira la semilla y pela cada una. Rellena cada mitad con la mezcla de pollo y verduras en el hueco que dejó la semilla, formando una montaña con el relleno, si gustas puedes cubrir toda la superficie de la palta.
  5. Finalmente, corta el huevo en tajadas y las aceitunas a la mitad. Decora cada palta con un pedazo de huevo y una mitad de aceituna.

As your experience as well as confidence expands, you will certainly locate that you have more natural control over your diet plan and adjust your diet to your individual preferences with time. Whether you want to serve a dish that uses fewer or even more ingredients or is a little bit more or less spicy, you can make easy adjustments to accomplish this objective. To put it simply, start making your recipes promptly. When it comes to standard food preparation skills for newbies you don't require to discover them however just if you understand some easy cooking strategies.

This isn't a complete guide to quick as well as easy lunch recipes yet its excellent something to chew on. With any luck this will certainly get your creative juices moving so you can prepare scrumptious meals for your family without doing way too many heavy meals on your trip.

So that is going to wrap this up for this exceptional food Recipe of Favorite PALTA (AGUACATE) RELLENA. Thanks so much for your time. I'm sure that you will make this at home. There is gonna be more interesting food in home recipes coming up. Don't forget to save this page on your browser, and share it to your family, colleague and friends. Thank you for reading. Go on get cooking!

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